Det professionelle netværk med forretningen i højsædet!

Kunne du tænke dig flere hestekræfter i virksomheden, samt muligheden for, at komme med i et super professionelt sponsornetværk, så kan Fyens Væddeløbsbane hjælpe dig.

Vi tilbyder et sponsornetværk med base og tilknytning til Fyens Væddeløbsbane.

For at komme med i dette netværk, behøver man ikke have den store interesse i heste og væddeløbssport. Det vigtigste er, at man har interesse i, at øge eksponeringen og brande sit firma, samt det, at gøre forretning og samhandel med andre firmaer i netværket. FVB sponsornetværk er bygget op omkring et hold af professionelle samarbejdspartnere. Derudover er teamet af ledere for FVB Sponsornetværk nøje sammensat, dette for, at give den bedste service for netværket. Lederne har stor erfar­ing fra netværkskulturen, og vil krydre dette netværk med mange forskellige værktøjer. Netværket bliver bygget op omkring forretning og samhandel i netværket samt i net­værkets netværk, med devisen giv og få. Det vil sige, man skal engagere sig i netværket, kan man bidrage med lidt til et netværk, vil man helt sikkert også få meget igen.

FVB sponsornetværk afholdes løbende cirka 1 gang om måneden, og 11 gange pr. år. Netværket vil i løbet af året blive krydret med 9 VIP-arrangementer, her vil man ud over vore mange samarbejdspartnere også støde ind i mange andre personligheder.

Der vil også blive afholdt sponsorarrangementer, hvor der udover seriøs forretning også vil være tid til afslapning og socialt samvær. Der vil blandt andet blive afholdt et koncert arrangement i Den Fynske Landsby, familie dag i Odense Zoo, Deltagelse på whiskymessen, fredagsbar samt meget mere.. Lyder dette interessant så er man meget velkommen til at tage fat i enten Jan Arentoft eller Jon Tølbøll, de vil næsten altid være repræsenteret på en løbsdag.

Man er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på mail: fvbsponsor@gmail.com.

Velkommen til et professionelt netværk, der sparker hårdt!

Bag netværket står Tommy, Jan og Jon