BDO er et af Danmarks største rådgivnings- og revisionsaktievirksomheder, der globalt er til stede i mere end 160 lande og beskæftiger ca. 100.000 medarbejdere. Vi er desuden Fyns største rådgivningsvirksomhed med ca. 180 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Odense, Svendborg, Faaborg, Middelfart og Nuuk.

Udover at udføre rådgivning og revision i særklasse prioriterer vi i høj grad lokal tilstedeværelse for vores kunder. Vi er stærkt forankrede i lokalområdet med et indgående kendskab til hverdagen for dets virksomheder og organisationer. Derfor støtter vi også op om lokalsamfundets udvikling med vores sponsorater i blandt andet H.C. Andersen Festivals, Spillestedet Posten, Odense Håndbold m.v. Vi er glade for at kunne fortsætte og udvide denne tilstedeværelse gennem vores nye samarbejde med Fyns Væddeløbsbane.

I kombination med kvalificeret ekspertviden tror vi på, at indlevelse er vejen til udvikling. Det betyder, at vi er en samarbejdspartner, der kan tilbyde både de lokale erhvervsdrivende og de offentlige institutioner højt specialiseret ekspertise sammen med en solid indsigt i lokale forhold.

Vi ved, at god rådgivning gør en forskel, hvorfor vi både vægter generel faglighed og den enkelte kundes særlige behov højt. Hos BDO vil du derfor opleve en samarbejdspartner, der møder dig og din virksomhed i øjenhøjde, og som er kompetent til at rådgive jer om lige præcis det marked og den situation, I befinder jer i.

 

 

 

 

 

Fælledvej 1, 5000 Odense C bdo.dk LinkedIn

Kontakt

Michaela Beeck

41890233