Alt i stilladser, overdækninger, kørestilladser, murerbukke, skurvogne og party telte med gulv.

Fyens Stillads Co. A/S er et 3. generations familiejet firma, der startede som interesseselskabet ’’Fyens Stillads-Compagni’’,der blev stiftet den 11. Juni 1963 under simple kår i Skt. Jørgens Gade 135 i Odense.
’’Fyens Stillads-Compagni’’ slog hurtigt sit navn fast under byggeboomet i 60’erne og 70’erne, hvor kravet for sikkerhed på arbejdspladsen voksede, og efterspørgslen efter stilladsmateriel udviklede sig hurtigt. Derudover valgte firmaet at udvide deres sortiment inden for byggeri og industri, så de også kunne tilbyde skurvogne, telte og lifte.
Firmaet tog hurtigt form, hvilket resulterede i, at ’’Fyens Stillads-Compagni’’ i 1974 blev omdannet til anpartsselskabet ’’Fyens Stillads Co. ApS’’. I 1981 blev firmaet igen omdannet, denne gang til et aktieselskab, der fik det navn vi kender firmaet for i dag, nemlig Fyens Stillads Co. A/S.
Fyens Stillads Co. A/S er kun blevet større med tiden, og fra at beskæftige tre mænd arbejder der i dag omkring 40 personer i firmaet, som i dag er beliggende på Tolderlundsvej 36 i Odense.

Tolderlundsvej 36. 5000 Odense c fyensstillads.dk LinkedIn

Kontakt