OM RIWAL
Riwal Danmark A/S er Danmarks største liftspecialist. Vi blev grundlagt i foråret 2001 og er en del af Hollandske Riwal Group, der har datterselskaber i 16 lande, operationer i mere end 50 lande og en liftflåde på mere end 20.000 enheder.
Med det danske hovedkontor i Tietgenbyen i Odense og afdelinger i Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Glostrup, beskæftiger Riwal Danmark A/S godt 140 medarbejdere.

Riwals udlejningsflåde har det største og nyeste udvalg i lifte og teleskoplæssere i anerkendte mærker og med branchens laveste gennemsnitsalder. Skulle uheldet være ude, rykker et landdækkende netværk af mekanikere hurtigt ud. Desuden sikrer vi med egne lastbiler en præcis og korrekt levering, samt mulighed for introduktion til maskinerne ved levering.

Vi giver vores kunder den højeste grad af sikkerhed ved hver udlejning eller hvert salg. Når som helst, og hvor som helst, vi ser en mulighed for at forbedre sikkerheden eller eliminere potentielt usikker adfærd, handler vi proaktivt for at skabe det sikrest mulige miljø for vores personale og vores kunder.
Riwal er DRA certificeret, en kvalitetsordning under Dansk Byggeri, som dokumenterer høj sikkerhed og kvalitet. Riwal Danmark A/S er også ISO 9001, ISO14001 og OHSAS18001 certificeret.
Se mere på www.riwal.dk eller ring gerne +45 70100097

P. L. Brandts Alle 1, 5220 Odense SØ riwal.com LinkedIn

Kontakt

Jesper Becker Nielsen

29680615